-->

URBAN DESIGN OG OFF-LINE KOMMUNIKATION

Monoline udvikler designs til at brande cykelkulturer, formidle strategier for byudvikling, skabe kampagner, udstillinger og grafik i byens rum – altid med enkle løsninger, der målrettet og klart formidler budskabet. Kort sagt design, der gør en forskel i det urbane landskab.

DET URBANE LANDSKAB
Der er mange faktorer at tage højde for, når man arbejder med design og kommunikation i det offentlige rum. Derfor kræver det grundige analyser at skabe kvalificerede resultater. Monoline har opbygget en kompetence i helhedsløsninger centreret omkring grafiske og industrielle designs til at kommunikere i det urbane landskab.

Monoline arbejder med byens rum, og med en grafisk og arkitektfaglig baggrund har vi den nødvendige indsigt i byrum, arkitektur og planlægning, der gør os i stand til at skabe enkle løsninger, der tydeligt kommunikerer de ønskede budskaber i samspil med omgivelserne.

ANALYSEN SOM UDGANGSPUNKT
Inden vi finder den rigtige løsning, analyserer og observerer vi det konkrete byrum. Vi undersøger mulighederne i rummets skala, lysets bevægelse samt menneskers adfærd og samspil med rummets øvrige elementer. Det gør os i stand til at skabe de bedste designs i det urbane landskab til størst nytte for slutbrugeren – og med respekt for det eksisterende byrum.

Vi afprøver vores designs i 3D-software, så man får en rumlig oplevelse af løsningen inden projektet søsættes. Det danner et grundlag for en endelig dialog og sikrer, at vi finder den optimale løsning.

ARBEJDSMETODEN I HOVEDTRÆK

OP PÅ JERNHESTEN
Hos Monoline ønsker vi at skabe bedre rammer for at kommunikere med mennesker gennem design og grafik. Mobilitet og bevægelse i byen er nøgleord. Derfor er det ikke tilfældigt, at vi har løst mange opgaver, der styrker cykelkulturen. For den enkelte cyklist er der sanselige og sundhedsmæssige fordele, og de samfundsmæssige gevinster er endnu større: mindre forurening, sygdom og støj, og mere nærvær, bedre folkesundhed og et smukkere urbant landskab.

DET GODE EKSEMPEL
Københavns Kommune arbejder målrettet på at skabe bedre forhold for byens cyklister – og gøre dem opmærksom på nye tiltag. Monoline har her spillet en væsentlig rolle i udviklingen af en lang række af Københavns cykelsucceser såsom: ’I bike CPH’, ’Grøn bølge’, ’Cykelregnskab’ og ’Københavns Cykelkort’.

STÆRKT NETVÆRK
Monoline er en lille virksomhed med et stort professionelt netværk, der gør os i stand til at tilbyde helhedsløsninger. Netværket består af specialiserede virksomheder inden for fotografi, reklame, webløsninger, PR, tekst, industrielt design, arkitektur, trafikplanlægning og cykelkultur. Monoline og flere af vores samarbejdspartnere, er en del af arbejdsfællesskabet Republikken med adresse i København. Vi sætter derigennem det bedste hold til den konkrete opgave, og i kraft af gode samarbejdsevner og sans for projektstyring leverer vi solide resultater.

 OFFLINE & ONLINE FORTÆLLING

Monoline arbejder strategisk med visuel formidling og fortælling. Vi hjælper byer, organisationer og virksomheder med at opnå gennemslagskraft og troværdighed igennem brugerorienteret design, og sikrer at afsenderens værdigrundlag formidles tydeligt i både online og offline kommunikation.

 URBAN DESIGN OG FOTOGRAFI

Monoline udvikler designs til at brande cykelkulturer, formidle strategier for byudvikling, skabe kampagner, udstillinger og grafik i byens rum – altid med enkle løsninger, der målrettet og klart formidler budskabet. Kort sagt design, der gør en forskel i det urbane landskab. Vores arbejdsområder spænder fra konceptudvikling til grafisk design og fotografi.
[Læs mere]

 FOTOGALLERI - flickr

 FAKTA OM MONOLINE

• Etableret i 2003.

• Designer byudstilling og grafik til prisbelønnede Miljøtrafikugen 2005 i København.

• Udvikler koncept og design til Grøn bølge for cykler i 2006.

• Bliver en del af det kreative netværk Republikken i 2007.

• Designer brandet ’I bike CPH’ i 2007.

• Udvikler cykelkort til København i 2008.

• Troels Heien er fagdommer ved ’Copenhagen bike-share international design competition 2009’.

• Udvikler identitet til Velo-City Global 2010

• Underviser i design og entreprenørskab på E-design på ‘Copenhagen School of Design and Technology’ siden 2011

• Monoline omdannes til ApS 1. maj 2011

• Samarbejde med Christian Bjørn i udvikling af visuel identitet til norske Agilty Group 2012

• Monoline flytter til det eksperimenterende byrumslaboratorium LOD67 på Amager i 2012

• Udvikler cykelkort til Albertslund i 2013

• Samarbejde med Christian Bjørn i udvikling af visuel identitet til norske Aquamarine 2014

• Designer visuel identitet til TV Nordsjælland i 2014

• Monoline flytter til Republikken på Vesterbro i 2015

• Monoline er medstifter af Ekranoplan i 2015

• Troels Heien er medstifter af Ahead Design Advice i 2015

• I 2016 vinder Monoline 2-årig rammeaftale som fotograf for Københavns Kommune TMF

• Udvider produktportefølje med produktion af Dronefilm og dronofoto i 2017

KONTAKT

Monoline ApS
C/O Republikken
Vesterbrogade 26
1620 København V
Tlf: +45 2210 4706
e-mail: info@monoline.dk